Na topie

Call of Duty: Advanced Warfare już zachwyca graczy

Autor:

więcej artykułów ze strefy:
Gry

Jeśli wierzyć opublikowanemu materiałowi wideo, to dzieło Sledgehammer Games oferuje niezwykle wciągającą zabawę w trybie sieciowym.

Call of Duty: Advanced Warfare gra

AA

Nie wypada oceniać gry przed premierą i dlatego też o opinię na temat Call of Duty: Advanced Warfare pokusić się jeszcze nie możemy. Są jednak tacy, którzy znajdują się w innej sytuacji i pierwsze spotkanie z nową odsłoną serii mają już za sobą. Jak wrażenia?

Studio Sledgehammer Games w głównej mierze zachwala tryb multiplayer, przy którym gracze spędzić mają wiele godzin. To właśnie tej formie rozgrywki poświęcanych jest najwięcej materiałów promocyjnych i nie inaczej jest tym razem. Co ciekawe, prócz fragmentów rozgrywki mamy tutaj do czynienia z wspomnianymi już pierwszymi opiniami graczy.

Nie jest tajemnicą, że jednymi z pierwszych osób dopuszczanych do najnowszych gier są profesjonalni gracze. Tak samo było w przypadku Call of Duty: Advanced Warfare z czego podwójnie skorzystać postanowił wydawca. Jeśli wierzyć opublikowanemu materiałowi wideo to dzieło Sledgehammer Games rzeczywiście oferuje wciągającą zabawę w trybie sieciowym. Pozostaje mieć nadzieję, że nasze odczucia będą takie same.


Przypomnijmy, iż Call of Duty: Advanced Warfare zadebiutuje 4 listopada. Gra pojawi się na PC oraz konsolach Xbox One i PlayStation 4, a także Xbox 360 i PlayStation 3.

Źródło: youtube, kotaku

Odsłon: 8719 Skomentuj newsa
Komentarze

34

Udostępnij
  1. Qantex
    Oceń komentarz:

    4    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:04

    Banda idiotów, jeszcze nie grali a już się zachwycają. A po premierze będą na tej grze psy wieszać.

    Skomentuj

    1. asamer
      Oceń komentarz:

      7    

      Opublikowano: 2014-10-23 09:42

      Z filmu wynika, że już grali.

      Skomentuj

      1. Sharimsejn
        Oceń komentarz:

        18    

        Opublikowano: 2014-10-23 10:22

        Nic nie wyklucza także, że zapłacono im za takie opinie. To się nazywa marketing i takie rzeczy są na porządku dziennym.

        Skomentuj

  2. prime27pl
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:14

    Pomysł ciekawy , może warto czekać.

    Skomentuj

  3. PhobosX
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:15

    podsumowanie gry wg filmików - "FAST" - ale chyba chodziło im o singleplayer? xD

    Skomentuj

    1. painkiller3214
      Oceń komentarz:

      1    

      Opublikowano: 2014-10-23 16:42

      Stary ,ale Twoj angielski kuleje . Oczywiscie ,ze gadaja o multi . Epic moment ..'' kiedy skonczyla sie amunicja i zaczeli ganiac sie z nozami ''

      Skomentuj

  4. Fiona
    Oceń komentarz:

    15    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:31

    Jak sponsor takiego gracza każe mu ocenić swój produkt ten gracz będzie obiektywny - litości.
    A nawet jak akurat nie jest sponsorem tego gracza, jutro może nim być....

    Tylko samobójca finansowy odważy się powiedzieć złe słowo...

    Skomentuj

  5. jeomax.co.uk
    Oceń komentarz:

    2    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:32

    Quake 3 z wojskowymi teksturami ;-)

    Skomentuj

  6. MrPawello
    Oceń komentarz:

    4    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:33

    Hype taki, że zaraz się skręcą od wychwalania tej gry. A to co będzie po premierze to już nieważne, bo gra została sprzedana.

    Skomentuj

  7. projectdarkstar
    Oceń komentarz:

    -1    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:40

    Upodobnili grę to Q3 i UT więc może multi faktycznie będzie akceptowalny :)

    Skomentuj

    1. melomonster
      Oceń komentarz:

      0    

      Opublikowano: 2014-10-24 12:00

      ja i tak poczekam na następnego UT raczej niż pogram w to

      Skomentuj

  8. projectdarkstar
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 09:42

    Tak mi się jeszcze skojarzyło - ciekawe czy to byli "profesjonalni" gracze konsolowi.

    Skomentuj

  9. sebas680
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 10:09

    Zwiastuny mają tę wadę, że przedstawiają obraz zupełnie inny od tego , co dostajemy w rzeczywistości. Mam na myśli samą rozgrywkę , która zawsze jest dynamiczna, brak lagów, kamperów i wszystkiego co psuje przyjemność z rozrywki. Niestety w momencie zakupu okazuje się, że nie jest już tak fajnie, rozgrywka nie jest równa, brak serwerów dedykowanych , mnóstwo modów i innych zabiegów skutecznie uniemożliwiających rozgrywkę normalnym użytkownikom. Na prawdę wiem co mówię, posiadam mw1, 2, 3, black opsa wszystkie części oraz ghosta, i muszę stwierdzić że jest coraz gorzej. Gry kupuję ze względu na multi, po to oby się dobrze bawić . Zapewnianie kupującego że wszystko zostało dopracowane jest jedynie kłamstwem, bo kto kupi produkt wybrakowany. Ghosta kupiłem w dniu premiery i stwierdziłem że jest całkowicie niegrywalny , lagi takie były że trudno kogokolwiek było zabić , pojawiały się co chwilę jakieś aktualizacje do poprawy rozgrywki, ale mam zdanie że nic nie wniosły. Nie dam się ponownie nabić w butelkę , jeśli udostępnią czasowo grę na próbę np. 24h aby wypróbować i okaże się że ok jest to się zastanowię. Czas kiedy kupowałem tylko po zapewnieniach producenta że wszystko ok. jest minęły bezpowrotnie.

    Skomentuj

      1. wojto131b
        Oceń komentarz:

        0    

        Opublikowano: 2014-10-23 14:13

        Haha wygrałeś internet XD

        Skomentuj

      2. veteran97
        Oceń komentarz:

        2    

        Opublikowano: 2014-10-23 15:09

        akurat w przypadku CoD lagi są często przez to ze potrafi wybrac hosta z niestabilnym laczem czy zalosnie niskim uploadem, teraz juz to problem takim nie jest ale jak gralem krotko po premierze to maskra ludzie mieli chyba 128Kbps uploadu jak nie gorzej

        Skomentuj

        1. veteran97
          Oceń komentarz:

          0    

          Opublikowano: 2014-10-23 15:10

          chodziło mi o mw2 :)

          Skomentuj

      3. projectdarkstar
        Oceń komentarz:

        0    

        Opublikowano: 2014-10-23 15:11

        Widzę gościa - celuję, wywalam pół magazynka i ... ginę.
        Na killcamie nie oddałem nawet strzału.
        To nie brak skilla. To lag.

        Skomentuj

        1. miedzianek
          Oceń komentarz:

          0    

          Opublikowano: 2014-10-24 00:12

          Slyszales kiedys o LagSwitch'u;)?

          Skomentuj

          1. projectdarkstar
            Oceń komentarz:

            0    

            Opublikowano: 2014-10-28 12:49

            MW i BOPS problemu nie było.
            MW2, MW3, BOPS2 jest.

            Czyli w grach bez dedyków lipa.
            W grach z dedykami ok.

            Skomentuj

          2. miedzianek
            Oceń komentarz:

            0    

            Opublikowano: 2014-10-29 22:31

            LAG Switch wlasnie dziala tylko przy konfiguracji gracz HOST+gracze klienci

            Skomentuj

  10. kitamo
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 11:05

    Potencjał jakis jest. Taki troche Crysis 2/3

    Ja juz o serii COD dawno zapomnialem ale nie ma co w tej chwili spekulowac, moze w koncu cos z tego CODa bedzie.

    Skomentuj

  11. Erdol
    Oceń komentarz:

    1    

    Opublikowano: 2014-10-23 11:49

    Ale fajna GRAFIKA !!!
    To dodatek do Black Opsa ?
    Jak będzie kosztował 29,99zł to go kupie :)

    Skomentuj

  12. cekino
    Oceń komentarz:

    2    

    Opublikowano: 2014-10-23 12:59

    Już nasi "niezależni" blogerzy oceniali bf4 też się spuszczali jaka to super i fajna i zajebista gra. A co wyszło? Chyba sporo osób wie. Takie zaproszenia przez twórców do recenzji gry to można o kant dupy rozbić bo zero tam rzetelności i uczciwości.

    Skomentuj

    1. miedzianek
      Oceń komentarz:

      0    

      Opublikowano: 2014-10-24 00:13

      No bo przeciez marketing polega na tym, ze jak chce cos sprzedac, to mam wydawac negatywne opinie o swoim produkcie...?

      Skomentuj

  13. Sander Cohen
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 14:40

    A ja mam w nosie CoDa. Wlasnie dlatego ze stawiaja glownie na multiplayer. Nie czituje w grach i maksymalnie wkurza mnie jak inni to robia. Dzieki temu sie nie stresuje i wole poswiecic czas na single player. No chyba ze ten tez jest skopany to gre omijam z daleka.

    Skomentuj

  14. kbrbabzbtb
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 15:41

    Jakbym widział C2/C3 z gorszą grafiką. Ile można ujeżdżać to samo. Zamiast naiwnie dawać kolejną szansę tej firmie proponuje dać jej kopa w du.e bo serio bez tego oni się nie obudzą.

    Skomentuj

  15. ryhard
    Oceń komentarz:

    1    

    Opublikowano: 2014-10-23 16:14

    gra jest aż tak słaba że "profesjonalni" gracze muszą ja reklamować ha ha ha

    Skomentuj

  16. kmax1
    Oceń komentarz:

    3    

    Opublikowano: 2014-10-23 16:49

    Dla mnie to taka namiastka titanfall -tyle, że bez tytanów.
    Co się stało z tą grą?! Kiedyś ( już nawet nie pamiętam kiedy) była naprawdę niezła. Im więcej zaczeli dodawać cyferek (MW2, 3 etc.) tym stawała się coraz większą kupą.

    Skomentuj

  17. Jackob19
    Oceń komentarz:

    1    

    Opublikowano: 2014-10-23 20:35

    Mnie cały czas zachwyca call of duty 2. Ta gra im się udała, starsi gracze mnie rozumieją, a gimby tego nie znają.

    Skomentuj

  18. Sio_IdiOtki__
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 20:43

    sucks!!!!!!!!!!!!!!!!! big sucks!!!!!!!! as always freaks!!!!!!!!!!!!

    Skomentuj

  19. gacek585
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-23 21:21

    Czym tu się podniecać? Dodali skakanie jak w titanfall i myślą że zrobią furorę :)

    Skomentuj

  20. Sander Cohen
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-24 01:01

    Niestety i tak sie sprzeda. Marketing zrobi swoje. A Kotick kupi sobie kolejne nowe Ferrari albo i dostanie "za zaslugi" kolejny rok z rzedu. Za kolejny rok sprzedawania tego samego w innej oprawie graficznej. Ze tez ludzie sami do tego doprowadzili...

    Skomentuj

  21. prime27pl
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2014-10-24 09:04

    Wszyscy plączą a i tak znakomicie się sprzeda.

    Skomentuj

  22. pawluto
    Oceń komentarz:

    1    

    Opublikowano: 2014-10-25 18:00

    Koszmar - co oni zrobili z CoD ?!?
    Spokojnie wracam do MW3.

    Skomentuj

Dodaj komentarz

Przy komentowaniu prosimy o przestrzeganie netykiety i regulaminu.

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!