Na topie

Pierwsze (rewelacyjne) opinie na temat Cyberpunk 2077 + nowe informacje o rozgrywce

Autor:

więcej artykułów ze strefy:
Gry

Cyberpunk 2077 to pierwszoosobowe RPG. Tak grę określają sami twórcy. Na E3 2018, za zamkniętymi drzwiami odbył się niemal godzinny pokaz rozgrywki.

  • Pierwsze (rewelacyjne) opinie na temat Cyberpunk 2077 + nowe informacje o rozgrywce
A A

Echa prezentacji zwiastuna Cyberpunk 2077 wciąż nie milkną. Wybrani przedstawiciele mediów obecni na targach E3 2018 mieli zdecydowanie więcej szczęścia. Zaproszono ich bowiem na niemal godzinny pokaz rozgrywki. Pierwsze komentarze są niezwykle optymistyczne.

Cyberpunk 2077 - pierwsze opinie

Wiele wskazuje na to, że cierpliwość graczy zostanie sowicie wynagrodzona, a CD Projekt RED naprawdę wie co robi. Na podstawie zwiastuna niektórzy szukali tu podobieństw do serii GTA, ale wedle dziennikarzy mających okazję zobaczyć zdecydowanie więcej, Cyberpunk 2077 bliżej do Deus Ex czy Crysis.

Wrażenie robi ogrom przygotowanego świata, a także ogólna oprawa audio-wizualna. Gra już teraz zachwyca detalami, a prace przecież cały czas trwają.

„Cyberpunk 2077 jest legitny. Nie mogę sobie wyobrazić, że jest to gra na obecną generację. To coś jak Deus Ex + Crysis + Wiedźmin, o skali i szczegółowości, jakiej do tej pory nie widziałem. To gra, o jakiej marzyłem od wieków.” - John Linneman z Digital Foundry

„Jeśli Cyberpunk 2077 nie zmierza na PS5 i Xbox Scarlett, zjem swoje cybernetyczne implanty. Nie chodzi tylko o modele postaci i świat, ale również o zniszczalne środowisko, które eksploduje w obliczu wystrzałów, dym wydobywający się spod opon, ślady pocisków, które zakrzywiają się w powietrzu i delikatnie falującej wodzie.” - Matt Martin, vg247

„Moje wspomnienia Geralta z Rivii i jego przygód zniknęły, gdy CD Projekt RED pokazał mi, że Cyberpunk 2077 to pierwszoosobowa, otwarta gra RPG. To zupełnie inna bestia niż Wiedźmin, dostarczająca graczowi swobody w tym, co wydaje się być bardziej niebezpiecznym i dynamicznym światem.” - Andrew Reiner, gameinformer


Poza pierwszymi wrażeniami, poznaliśmy również bliższe informacje na temat mechaniki rozgrywki. Przede wszystkim potwierdziło się to, co sugerowaliśmy jakiś czas temu - Cyberpunk 2077 przedstawia wydarzenia z perspektywy FPP. Wyjątkiem są scenki filmowe oraz momenty prowadzenia pojazdów. Sami twórcy określają grę jako pierwszoosobowe RPG.

 Cyberpunk 2077 - co wiemy o rozgrywce?

  • pierwszoosobowe RPG
  • minimalistyczny interfejs użytkownika
  • tworząc bohatera wybieramy płeć, wygląd i statystyki (Strength, Constitution, Intelligence, Reflexes, Tech, Cool)
  • nie ma wyboru klasy, bohatera kształtować będą działania gracza
  • bohater posiada mieszkanie (na broń, ubrania)
  • Night City, miejsce akcji, to otwarte miasto podzielone na 6 głównych dzielnic
  • przeszkody można omijać na różne sposoby (na pokazie zamkniętych drzwi nie dało się otworzyć z powodu braku umiejętności hakera, wykorzystanie umiejętności inżyniera pozwoliło jednak dostać się do panelu sterującego)
  • dynamika walk - pomiędzy DOOM (wolniej) a Fallout (dynamiczniej)
  • walki toczone są na dystans oraz wręcz (tu wykorzystane mają być doświadczenia z Wiedźmina 3)
  • w trakcie walk pokazywany jest pasek stanu zdrowia wrogów
  • bohater leczy się korzystając z inhalatorów
  • można strzelać podczas jazdy samochodem
  • pojawiają się bossowie
  • można będzie zdobyć kilka specjalnych zdolności (wymieniono bieganie po ścianach i spowalnianie czasu)
  • są interaktywne dialogi

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Źródło: Cyberpunk 2077, gematsu

Odsłon: 9077 Skomentuj newsa
Komentarze

68

Udostępnij
  1. rlistek
    Oceń komentarz:

    7    

    Opublikowano: 2018-06-13 14:14

    FPP? Porównanie do Crysis? Oh, boi...

    Jak po trailerze byłem sceptyczny, to ta wiadomość przywróciła mój hype na tę grę. Czekam!

    Skomentuj

  2. Lara-Croft
    Oceń komentarz:

    -28    

    Opublikowano: 2018-06-13 14:49

    Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

    Taki super i hiper, to czemu wszem i wobec tego na E3 nie pokazali? Jak twórcy są pewni swego dzieła to po pięciu latach od zapowiedzi nie chowają się za trailerem chyba, że robią Duke Nukem Forever.

    Skomentuj

    1. Finear
      Oceń komentarz:

      18    

      Opublikowano: 2018-06-13 15:02

      przecież ta gra nie powstaje 5 lat lol
      prace zaczęły się ledwo 2 lata temu

      i pewnie jest w zbyt wczesne stadium żeby cokolwiek pokazać publicznie choć by dlatego że może być mnóstwo zmian o które potem ludzie będą się czepiać (zaczynając od grafiki, patrz wiedźmin 3)

      hype jest i tak gigantyczny, wole żeby pracowali na spokojnie za zamknietymi drzwiami niz musiel sie co 5min tłumaczyc z pracy przed banda debili która nie ma zielonego pojecia o tym jak robi sie gry

      Skomentuj Historia edycji

      1. Lara-Croft
        Oceń komentarz:

        -19    

        Opublikowano: 2018-06-13 15:41

        Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

        Nawet banda debili nie mająca pojęcia jak się robi gry wie, że od setek lat nie było takich jaj, by od pierwszego trailera zapowiadającego grę minęło pięć lat, a gry wciąż nie ma. Chyba, że mowa o Duke Nukem Forever.

        Skomentuj

        1. Finear
          Oceń komentarz:

          11    

          Opublikowano: 2018-06-13 16:05

          TEASER to nie to samo co trailer i chyba masz cos nie tak z głowo bo wyraznie powiedzieli ze jedyne co pokazuja to informacje o tym że gra w przyszłosci bedzie powstawac
          jasno przekazali informacje że NIE zaczynaja prac nad grą

          a jak potrzebujesz przykładu to wystarczy spojrzec na tegoroczne e3

          nowy elder scrolls bedzie, narazie nie trwaja prace nad gra
          bethasda pokazała teaser i tyle

          Skomentuj Historia edycji

          1. chrisplbw
            Oceń komentarz:

            13    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:14

            Przestać proszę karmić trolla, który nie potrafi zrozumieć, że gra nie powstaje od pięciu lat, choć ma to napisane po raz chyba setny.

            Skomentuj

          2. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -18    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:32

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Tyle tylko, że nowy Elder Scrolls został dopiero zapowiedziany i Bethesda za pięć lat nie wypuści kolejnego rendera tylko grę. Guzik mnie interesuje czy gra jest w produkcji dwa lata czy od wczoraj. Interesuje mnie że po pięciu latach od zapowiedzi dostaje kolejną zapowiedź. Z czego mam się cieszyć?

            Skomentuj

          3. hollow_
            Oceń komentarz:

            6    

            Opublikowano: 2018-06-13 17:04

            Że cię rodzice jeszcze nie oddali.

            Skomentuj

          4. Doctor
            Oceń komentarz:

            4    

            Opublikowano: 2018-06-13 18:37

            Skąd wiesz za ile wyjdzie TES 6? Jesteś jasnowidzem, czy co?

            CDPR prawdopodobnie odczeka jeszcze rok lub dwa, aby wydać Cyberpunka w tym samym czasie co nową generację konsol.

            Lepiej poczekać, niż dostać niedopracowany produkt, na domiar złego zdowngrade'owany żeby działał na najtańszych z konsol.

            Skomentuj

          5. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -9    

            Opublikowano: 2018-06-13 18:46

            Z tąd wiem, że na żadnego Elder Scrollsa nie czekało się od pierwszej zapowiedzi pięć lat. Downgrade wynika tylko i wyłącznie z nieumiejętności programistów. Zobacz jak na każdej z platform wygląda Batman Arkham Knight który miał premierę w tym samym roku co Wiedźmin 3. Lepszego dowodu na brak koderskiego fachu nie trzeba.

            Skomentuj

          6. tocorro
            Oceń komentarz:

            7    

            Opublikowano: 2018-06-13 19:02

            Mówiąc o Arkham Knight masz na myśli fatalny port z konsol, który mizernie działał na PC, przez co cena gry błyskawicznie spadła na łeb na szyję? Fakt dali z tym ciała potężnie...

            Skomentuj

          7. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -5    

            Opublikowano: 2018-06-13 19:54

            Port na PC przygotowało studio Iron Galaxy które nawaliło z optymalizacją. Nikt nie pisał, że PC za słaby na grę.

            Skomentuj

        2. blebleble
          Oceń komentarz:

          11    

          Opublikowano: 2018-06-13 16:17

          Lara-Croft idź grać sobie w Good of war a nie pisz bzdur.

          Od dawna jest wiadomo, że skupiali się na Wiedźminie i dodatkach + do tego na grze karcianej. A dopiero od niedawna zaczęli całą ekipą pracować nad Cyberpunkiem.

          A plotki głosiły, że i wcześniejszy zespół się zmieniał i scenariusz.

          Więc powtórzę. Idź grać w Good of war.

          Skomentuj Historia edycji

          1. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -16    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:32

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Co jest bzdurą? Słucham

            Skomentuj

          2. Vienio43
            Oceń komentarz:

            8    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:54

            Dyskusja z tobą?

            Skomentuj

          3. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -15    

            Opublikowano: 2018-06-13 17:09

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Wy nie prowadzicie dyskusji bo nie macie argumentów :) Możecie tylko klepać minusy :) Na więcej was nie stać.

            Skomentuj

          4. Doctor
            Oceń komentarz:

            5    

            Opublikowano: 2018-06-13 18:38

            Tak sobie wmawiaj.

            Skomentuj

          5. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -9    

            Opublikowano: 2018-06-13 18:43

            Tak jest, co widać.

            Skomentuj

          6. blebleble
            Oceń komentarz:

            3    

            Opublikowano: 2018-06-13 19:07

            Lara-Croft przestań grać w Good of War i poucz się ortografii.

            Nie pisze się "Z tąd" tylko "Stąd"

            Skomentuj

          7. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            2    

            Opublikowano: 2018-06-13 19:56

            Nie piszę się "Good" tylko "God".

            Skomentuj

          8. blebleble
            Oceń komentarz:

            3    

            Opublikowano: 2018-06-13 20:29

            Lara-Croft mój szyderczy sarkazm ;)

            Skomentuj

          9. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -5    

            Opublikowano: 2018-06-13 20:51

            blebleble mój szyderczy sarkazm.

            Skomentuj

    2. xbk123
      Oceń komentarz:

      14    

      Opublikowano: 2018-06-13 15:03

      Ciśśś, już spokojnie. Musisz się pogodzić z faktem, że dwa screeny z tej gry wywołują większe emocje niż premiera god of war.

      Skomentuj

      1. Lara-Croft
        Oceń komentarz:

        -15    

        Opublikowano: 2018-06-13 15:38

        Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

        To jakieś screeny z gry już były? :D Nie minusujcie lamusy bo tylko potwierdzacie tym brak argumentów. No chyba, że są screeny z gry :D To dawajcie je. Czekam :D Pewnie kolejne pięć lat :D

        Skomentuj

        1. xbk123
          Oceń komentarz:

          7    

          Opublikowano: 2018-06-13 15:47

          Wiesz co jest zabawne w Twojej małej krucjacie? To, że jak tylko CDPR by ogłosił, że to tytuł na wyłączność PS4 to zrobiłabyś zwrot o 180 stopni i zaczęła wielbić ten tytuł jako kolejny przykład potęgi Playstation. Podczas gdy cała reszta grających na konsoli, czy pc interesuje się nim bo po prostu warto.

          Skomentuj

          1. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -13    

            Opublikowano: 2018-06-13 15:53

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Ale ten tytuł na konsole też wychodzi więc Twój argument jest o kant pupy. To raz. A dwa - o jakiej krucjacie mowa? Cżyżbym napisała nieprawdę? W którym miejscu?

            Skomentuj

          2. blebleble
            Oceń komentarz:

            6    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:19

            A teraz zagadka dla ciebie. Na jakim sprzęcie był pokazywany ten zamknięty pokaz :)

            Skomentuj Historia edycji

          3. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -4    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:34

            Jakie to ma znaczenie?

            Skomentuj

          4. xbk123
            Oceń komentarz:

            5    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:25

            Argument jest jak najbardziej na miejscu. Wystarczy rzucić okiem na twoje posty żeby zauważyć tendencję - nawet przeciętniak to hit byleby był to ex na ps4. I jednocześnie wybitna gra jest słaba jak będzie multi.

            Skomentuj

          5. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -3    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:33

            Podaj przykłady.

            Skomentuj

          6. chrisplbw
            Oceń komentarz:

            5    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:34

            "Cżyżbym napisała nieprawdę? W którym miejscu? " - o tutaj:
            "A który poważny developer zapowiada grę której nawet na papierze jeszcze nie ma?" - gry nie ma jeszcze na papierze, a oni zaprosili na zamknięty pokaz - inna czasoprzestrzeń, rzeczywistość alternatywna :P
            Ostatni raz kładę się na podłogę by dorównać poziomem i tłumaczę co kolega wyżej miał na myśli, bo najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem również kuleje: gdyby CP2077 był EXE'm na PS4 Twoja żałosna mantra nigdy nie miała by miejsca. EOT.

            Skomentuj

          7. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -10    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:38

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Dla mnie jako gracza i dla Ciebie też gry nie ma. Zobaczyłeś fragment rozgrywki? Co mnie interesuje co pokazano dziennikarzom? Gracze dostali figę z makiem. I daruj sobie podpieranie exclusivami - Gra wychodzi na wszystkie sprzęty (w teorii) więc powodu do hejtu w tej materii nie ma. Napiszę najprościej jak potrafię: pięć lat temu zapowiedziano nam grę i od tego czasu my gracze, konsumenci, nie zobaczyliśmy screena z rozgrywki. To jest prawda czy hejt?

            Skomentuj

    3. rlistek
      Oceń komentarz:

      7    

      Opublikowano: 2018-06-13 15:18

      Wiem, że jesteś konsolowym trollem ale już ci tłumaczę dlaczego.

      Gra nie jest skończona i nie ma jeszcze daty premiery.
      Pokazali trailer i zrobili zamknięty pokaz, więc gracze wiedzą, że coś się dzieje i że jest na co czekać, sami jednak rozgrywki nie widzieli.
      Teraz jak się będzie zbliżać premiera to pokażą rozgrywkę graczom i wtedy dobiero ruszy hype train na całego.
      Jakby pokazali gameplay teraz na długo przed premierą, to z czasem zachwyt by osłabł i hype na premierę byłby mniejszy.
      Ot, zwykła zagrywka marketingowa.

      Skomentuj

      1. Lara-Croft
        Oceń komentarz:

        -12    

        Opublikowano: 2018-06-13 15:44

        Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

        A który poważny developer zapowiada grę której nawet na papierze jeszcze nie ma? Wskaż mi studio które po pięciu latach od zapowiedzi dalej zapowiada grę. Czekam.

        Skomentuj

        1. rlistek
          Oceń komentarz:

          7    

          Opublikowano: 2018-06-13 16:00

          A po co mają niby naśladować inne studia? CD Projekt Red to CD Projekt Red. Robią co i jak im się podoba.
          Chcesz być jak wszyscy to jesteś nikim.

          Skomentuj

          1. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -11    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:42

            Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

            Póki co to robią trailery :)

            Skomentuj

        2. blebleble
          Oceń komentarz:

          1    

          Opublikowano: 2018-06-13 16:29

          Lara-Croft Idź grać w Good of War.

          Skomentuj

          1. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            -5    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:43

            Po obiedzie zapewne pogram. Pozdrawiam.

            Skomentuj

          2. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            1    

            Opublikowano: 2018-06-13 17:10

            Moja mamusia jest jeszcze całkiem młoda :) Gotuje sobie sama :)

            Skomentuj

          3. Lara-Croft
            Oceń komentarz:

            0    

            Opublikowano: 2018-06-14 11:30

            A co, zimną wodą zalewasz?:D

            Skomentuj

    4. adamgr
      Oceń komentarz:

      0    

      Opublikowano: 2018-06-13 22:28

      Ale o co ci chodzi z ta twoja dziecinna i fanatyczna krucjata o PS.
      Ja za swoją wypłatę mógłbym kupić sobie kilka PS4 miesięcznie i nawet bym tego nie odczuł ale zwyczajnie nie jest mi potrzebne.

      Wiem że do fanatyka takie rzeczy nie docierają i będzie dalej nawracał ludzi na swoje poglądy, ale przyjmij do wiadomości ze to jest choroba psychiczna a nie norma.

      Skomentuj

      1. Pardek
        Oceń komentarz:

        1    

        Opublikowano: 2018-06-14 01:22

        Oh tak tak, Ty już taki bogaty jesteś i kupiłbyś sobie jeszcze Ferrari i nie poczułbyś tego w ogóle xD

        Skomentuj

  3. Chong-li
    Oceń komentarz:

    9    

    Opublikowano: 2018-06-13 15:05

    Myślę że gra będzie bardzo dobra na Wiedzminie 3 się nie zawiodłem CD-PROJECT porządna firma nie jakaś tam popierdółka więc czekam z niecierpliwością na premierę.

    Skomentuj

    1. Sharimsejn
      Oceń komentarz:

      0    

      Opublikowano: 2018-06-13 15:18

      Jeśli pierwsze spostrzeżenia są prawdziwe to jestem ogromnie ciekaw zobaczenia pierwszego gameplaya. Z hypem trzeba jednak uważać by nie przegiąć, a ten obecnie pędzi niczym samolot.

      Skomentuj

  4. xbk123
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2018-06-13 15:05

    Szkoda, że tego wszystkim nie pokazali. Może gdzieś wypłynie.

    Skomentuj

  5. phlawski
    Oceń komentarz:

    -12    

    Opublikowano: 2018-06-13 15:06

    Pokaż komentarz zakopany przez użytkowników

    "legitny"? Ludzie, wysililibyście się na jakieś sensowne tłumaczenie a nie jechane na żywca z angielskiego slangu. "Legit" to nawet nie jest słowo, tylko slangowy skrótowiec od "legitimate". On po prostu powiedział, że gra według niego jest rewelacyjna i na wysokim poziomie. Ale nie, trzeba przywalić jakimś potworkiem typu "legitna".

    Skomentuj

    1. Finear
      Oceń komentarz:

      7    

      Opublikowano: 2018-06-13 15:08

      słowo legitne jest powszechnie używane w polskim internecie
      własnie jako tłumaczenie słowa legit

      imo bardzo dobrze przetłumaczony wpis bo w tym miejscu oddaje dokładnie to co autor napisał po angielsku

      Skomentuj

      1. phlawski
        Oceń komentarz:

        -7    

        Opublikowano: 2018-06-13 15:10

        Może wśród byłej gimbazy, gdzieś tam w ich grajdołach. Benchmark uważam za poważniejszy serwis.

        Skomentuj

        1. Finear
          Oceń komentarz:

          6    

          Opublikowano: 2018-06-13 15:15

          w oryginalnym tekscie był użyty slang, przetłumaczenie tego bez uzycia slangu było by bez sensu

          Skomentuj

          1. blebleble
            Oceń komentarz:

            -9    

            Opublikowano: 2018-06-13 16:31

            To może od razu by dali link do Wikipedii bo ja też tego nie znam.

            Skomentuj

      2. Satanski
        Oceń komentarz:

        -2    

        Opublikowano: 2018-06-13 16:33

        Niestety duża grupa młodzieży, a może i dorosłych, w ogóle nie czyta książek, w związku z czym ma na tyle ubogie słownictwo, że potem musi używać słów zapożyczonych, żeby w rozsądnym czasie sklecić w miarę sensowne zdanie. Sam gadam byle jak, więc nie jestem wyrocznią, ale poziom dzisiejszych wypowiedzi w polskim internecie nawet dla mnie jest żenujący. W związku z tym, może chociaż w artykułach warto stosować język polski, w celach edukacyjnych.

        Skomentuj

        1. Finear
          Oceń komentarz:

          6    

          Opublikowano: 2018-06-13 17:14

          używanie słów zapożyczonych jest ok
          jezyk cały czas się rozwija i nie wszystko da się tłumaczyć

          słowo komputer ci nie przeszkadza? czemu nie mamy własnego ?

          Skomentuj

          1. Satanski
            Oceń komentarz:

            -5    

            Opublikowano: 2018-06-13 17:31

            Większość tych pierdół da się przetłumaczyć, skoro ja jakoś nigdy nie musiałem się do nich uciekać. Ale komu ja to tłumaczę... Tobie nawet znaki interpunkcyjne ani wielkie litery nie są potrzebne, więc zgaduję, że twój język wyewoluował na wyższy poziom. Z mojej strony EOT (see what i did here? lol)

            Skomentuj

          2. Finear
            Oceń komentarz:

            1    

            Opublikowano: 2018-06-13 17:40

            nigdy nie korzystasz z zapożyczeń?
            chciałbym to zobaczyć

            Skomentuj

  6. king2127
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2018-06-13 16:50

    Powiem tak! Trzeba kupić C2077 bo to polski produkt!! I łudzę się :) a może kasiora z zysku zostanie zainwestowana w powstanie Wiedźmina 4 :) A tak poważnie. Zapowiada się nie najgorzej. Jak rozgrywka będzie miała mechanikę jak w W3 to hit murowany.

    Skomentuj

    1. Lara-Croft
      Oceń komentarz:

      2    

      Opublikowano: 2018-06-13 17:13

      Raczej nie widzę mechaniki Wiedźmina - gry TPP z walką bronią białą w grze FPP z bronią palną.

      Skomentuj

  7. HomeAudio
    Oceń komentarz:

    2    

    Opublikowano: 2018-06-13 17:20

    Microsoft potwierdził że nowy Xbox pojawi się w 2020 roku... nie żebym był fanem konsol... ale... :) :) :)

    Skomentuj

    1. Mkozlowski
      Oceń komentarz:

      0    

      Opublikowano: 2018-06-14 09:32

      Gdzie to potwierdził? :)

      Skomentuj

  8. brigthmight
    Oceń komentarz:

    -5    

    Opublikowano: 2018-06-13 18:32

    Sam pomysl i opakowanie mi sie podoba. Ale brak gameplay'u oznacza ze gra jest w bardzo wczesnym stadium. Bardzo slabo CDP, po 6ciu latach od ogloszenia tytulu powinien byc juz gameplay. Tymczasem mamy - rewelacyjne opinie o grze ktorej nie ma. Dodatkowo poprzedni i obecny trailer nie maja ze soba nic wspolnego. Jedziemy pociagiem o nazwie hype, zobaczymy kiedy sie wykolei.

    Skomentuj

    1. Doctor
      Oceń komentarz:

      2    

      Opublikowano: 2018-06-13 18:46

      Jest gameplay - ale został ukazany wyłącznie dziennikarzom.

      Szukając na internecie możesz znaleźć szczegółową relację. Przykładowo, poniżej:

      https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-13-we-watched-50-minutes-of-uncut-cyberpunk-2077-gameplay-and-interviewed-cd-projekt-about-it

      Skomentuj

  9. Blackshadow
    Oceń komentarz:

    2    

    Opublikowano: 2018-06-13 20:51

    Może jestem dziwny, ale ten nowy trailer o wiele bardziej mi się podoba.

    Skomentuj

    1. Lara-Croft
      Oceń komentarz:

      2    

      Opublikowano: 2018-06-13 20:53

      Bo jest mimo wszystko konkretniejszy.

      Skomentuj

  10. piotreeeek
    Oceń komentarz:

    -3    

    Opublikowano: 2018-06-13 21:08

    Cyberpunk 2077 w 4K, HDR, 60fps + graficzny nexus mod na PC i coś czuje że szykuje sie opad szczeny z wrażenia.
    A niebieska gimbaza znowu zacznie beczeć i wstawiać screeny z Horizona w 1080p, bo na takich w 4K już widać rozciaptany checkboardrendering :DDDDDD

    Skomentuj

  11. Player1
    Oceń komentarz:

    -1    

    Opublikowano: 2018-06-13 23:02

    Może być kozacko, a w zasadzie prawie na pewno będzie. Tylko proszę niech mi ktoś powie, co to znaczy, że "gra jest legitna"? Ja wiem, że to jest kalka z "legit", ale takie tłumaczenie nie trzyma poziomu.

    Skomentuj

  12. hitmaniak17
    Oceń komentarz:

    -5    

    Opublikowano: 2018-06-13 23:13

    "dynamika walk - pomiędzy DOOM (wolniej) a Fallout (dynamiczniej)"
    Nie wkradł się błąd? Doom (powinno być dynamiczniej) a Fallout (wolniej) chyba, że nazwy są przypadkowo identyczne z grami.

    Skomentuj

    1. Finear
      Oceń komentarz:

      9    

      Opublikowano: 2018-06-13 23:24

      wolniej od dooma a szybciej od fallouta

      Skomentuj

  13. wojtek_pl
    Oceń komentarz:

    0    

    Opublikowano: 2018-06-29 14:23

    Niedobrze. Ostatnio im więcej szumu przed premierą tym gorzej wypada gra w porównaniu z wygórowanymi oczekiwaniami graczy.

    Skomentuj

Dodaj komentarz

Przy komentowaniu prosimy o przestrzeganie netykiety i regulaminu.

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!