Na topie

Przetwarzanie danych osobowych - RODO. Oświadczenie spółki Benchmark

Autor:
redakcja

więcej artykułów ze strefy:

Kategoria: Wydarzenia

Od 25 maja wszystkie działania w serwisie będą zgodne z wymogami stawianymi przez rozporządzenie RODO

Przetwarzanie danych osobowych - RODO. Oświadczenie spółki Benchmark

A A

Informujemy, że w związku z rozpoczęciem stosowania począwszy od 25 maja 2018 roku, Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych- RODO), jako wydawca, który przetwarza dane osobowe, rozpoczęliśmy dostosowanie się do regulacji tego aktu prawnego.

Jednocześnie informujemy, że przestrzeganie przepisów wyżej wymienionego Rozporządzenia jest również warunkiem koniecznym, który umożliwi dalszą współpracę z Benchmark Sp z o.o.

Począwszy od 25 maja 2018 roku wszystkie działania przeprowadzane przez Spółkę na danych osobowych będą zgodne z wymogami stawianymi przez Rozporządzenie.

Więcej informacji znajdziesz na stronie Polityka Prywatności serwisu benchmark.pl i przetwarzanie danych

Odsłon: 568