Wybierz usługi Google, które mają pozostać połączone - co to oznacza?
Użytkownicy usług Google z Unii Europejskiej mogą już edytować sposób przetwarzania danych. Co zrobić, gdy zobaczymy planszę z napisem "Wybierz usługi Google, które mają pozostać połączone"?