Google zamyka usługę Panoramio - przenieś zdjęcia do Google Maps
Po 4 listopada 2016 roku wszystkie konta użytkowników Panoramio stracą możliwość wgrywania nowych zdjęć. Rok później skasowana zostanie ich zawartość.
Po 4 listopada 2016 roku wszystkie konta użytkowników Panoramio stracą możliwość wgrywania nowych zdjęć. Rok później skasowana zostanie ich zawartość.