PKO BP ostrzega przed mailami. Chodzi o logowanie
PKO BP wydał ostrzeżenie dla klientów w związku z kampanią phishingową. Do użytkowników serwisu iPKO trafiają wiadomości e-mail dotyczące rzekomej "ponownej aktywacji klucza bezpieczeństwa", a zawarty w nich link kieruje na podrobioną stronę służącą do przechwycenia danych logowania.
Źródło zdjęć: © NurPhoto via Getty Images | NurPhoto